Calitate exceptionala a produselor

Graminee si leguminoase perene special create pentru Romania

    Holdingul Barenbrug originar din Olanda, coordoneaza un numar insemnat de societati comerciale raspandite pe toate continentele precum si statiuni de cercetare amplasate in conditii climatice diferite, inclusiv “Statiunea de Cercetare Barenbrug Romania” din Brasov.

    Cu mult timp in urma Barenbrug a decis sa descentralizeze activitatea sa de cercetare, masura care a determinat obtinerea unor soiuri de plante furajere mai bine adaptate la conditiile climatice specifice arealelor de cultura. Barenbrug este singura companie producatoare de seminte de plante furajere care a adoptat aceasta strategie.

    Soiurile obtinute in Brasov si testate pe intreg teritoriul Romaniei, inclusiv in testele oficiale inglobeaza caracteristicile care definesc calitatea superioara ceruta de catre fermieri, tinand cont de genetica moderna corelata cu evolutia raselor de vaci carora le sunt destinate.

    Scopul certetarilor efectuate in Romania este obtinerea celor mai bune soiuri si specii de graminee si leguminoase perene care intra in compozitia amestecurilor Milkway si altor amestecuri recomandate de catre compania GREEN MASTER.

    Statiunea de Cercetari Barenbrug Romania este condusa si lucreaza cu specialisti romani si deruleaza programe de cercetare pentru principalele specii de furaje (ierburi, lucerna si trifoi). Statiunea detine loturi experimentale de plante furajere in mai multe zone ale tarii pentru a testa capacitatea de adaptare a soiurilor si a speciilor in diferite conditii pedoclimatice.

    Noi, Holdingul Barenbrug, credem ca “Statiunea de Cercetari Barembrug Romania” si GREEN MASTER vor avea un impact pozitiv asupra performantelor obtinute de fermele de vaci.

    Oferta de amestecuri de ierburi si lucerna de calitate superioara va contribui cu siguranta la obtinerea unei productii mai mari de lapte, de o calitate superioara si la realizarea unui indice de profitabilitate superior.

 

logo gm                                                            

 

Gama profesionala a semintelor de plante furajere

In acest site, firma Green Master va prezinta soiuri, tehnologii si solutii noi de ultima ora care se adreseaza fermierilor interesati de organizarea unei baze furajere corecte.

Din diversitatea mare de peste 8000 de specii de graminee, Firma Barenbrug, pe care noi o reprezentam in Romania, a selectionat si a ameliorat doar pe acelea care se preteaza la imbunatatiri calitative si cantitative. Prin intermediul Statiunilor de Cercetare, Firma Barenbrug raspunde cerintelor impuse de fermele zootehnice privind tehnologiile moderne de producere si conservare a furajelor.

Firma Barenbrug Romania din Brasov este singura statiune privata care amelioreaza plante furajere adaptate climatului continental, continuand astfel traditia si profesionalismul Holdingului Barenbrug.

Aspectele prezentate de Green Master sunt menite sa sustina fermierii in furajarea corecta si echilibrata a animalelor. Noul este reprezentat in acest site prin: valoare alimentara, randament, facilitati in exploatare la nivelul diferitelor amestecuri de plante furajere adaptate zonelor din tara noastra.

Va prezentam de asemenea amestecuri echilibrate energo-proteic precum si informatii utile referitoare la stimularea rumenului, mentinerea unui raport controlat al trifoiului alb in amestecurile de graminee si leguminoase perene.

Informarea sustinuta a fermierilor cu ultimele noutati legate de gramineele si leguminoasele perene de pajisti testate in climate apropiate tarii noastre sunt parte integranta a pachetului oferit de Firma Green Master.

sageata gm2

 

Oferta GREEN MASTER pentru seminte de plante furajere 2013

 

 

 

 

 

 

 

 

GREEN MASTER